TESTÉPÍTÉS

IZOMTÖMEG NÖVELÉS

A TESTÉPÍTÉS HÁROM FŐ RÉSZBŐL ÁLL. ALAPOZÁSBÓL,  TÖMEGNÖVELÉSBŐL ÉS  SZÁLKÁSÍTÁSBÓL. GYAKRAN TAPASZTALHATÓ, HOGY VALAKI AKI AZZAL KERESI FEL AZ EDZŐT, HOGY RÖGTÖN SZÁLKÁS IZOMZATOT AKAR ÉPÍTENI VAGY ÉPPEN CSEKÉLY IZOMZATTAL SZERETNE SZÁLKÁSÍTANI. MINDKÉT ESET HIBÁS ELGONDOLÁS.

A TESTÉPÍTÉSNEK IS MINT MINDEN MÁS ÉPÍTÉSNEK MEGVANNAK A FÁZISAI AMELYEKET SEM KIHAGYNI SEM FELCSERÉLNI NEM LEHET. KÉPZELJÜNK CSAK EL EGY HÁZAT AMIT RÖGTÖN A TETŐVEL KEZDENEK VAGY A NEMLÉTEZŐ FALAKBA SZERETNÉNEK ABLAKOT TENNI, UGYE, HOGY NEM LEHET? ÍGY MEGY EZ EBBEN A SPORTBAN                                                                       

A FEJLŐDÉS “SZENTHÁROMSÁGA” AZ EDZÉS, A TÁPLÁLKOZÁS ÉS A PIHENÉS (REGENERÁLÓDÁS). LEEGYSZERŰSÍTVE AZ OPTIMÁLIS EDZÉSSEL STIMULÁLJUK AZ IZOMZATUNKAT, A MEGFELELŐ TÁPLÁLKOZÁSSAL MEGADJUK A TESTÜNKNEK A FEJLŐDÉSHEZ SZÜKSÉGES TÁPANYAGOKAT ÉS A OPTIMÁLIS IDEJŰ ÉS MINŐSÉGŰ PIHENÉSSEL SEGÍTJÜK A SZERVEZETÜNK REGENERÁLÓDÁSÁT, ÉPÜLÉSÉT.

AZ EDZÉSNEK VAGY FELKÉSZÜLÉSNEK IS HÁROM FÁZISÁT KÜLÖNBÖZTETJÜK MEG. ALAPOZÁS, IZOMTÖMEG NÖVELÉS, SZÁLKÁSÍTÁS. EZEK SORRENDJE NEM FELCSERÉLHETŐ A FENTEBB MÁR EMLÍTETT OKOK MIATT. 

 • ALAPOZÁS

  KEZDŐKNÉL, HALADÓKNÁL HOSSZABB KIHAGYÁS UTÁN ÉS VERSENY FELKÉSZÜLÉSI IDŐSZAK MEGKEZDÉSEKOR.

 • IZOMTÖMEG NÖVELÉS

  ALAPOZÁS UTÁN AMIKOR AZ IZMOK ÉS ÍZÜLETEK ELÉGGÉ MEGERŐSÖDTEK ÉS "FELKÉSZÜLTEK" AZ IZOLÁLT ÉS IZOMCSOPORTONKÉNTI TÖBB GYAKORLAT VÉGREHAJTÁSÁRA AZ IZOMMÉRET NÖVELÉSE ÉRDEKÉBEN.

 • SZÁLKÁSÍTÁS

  IZOMTÖMEG NÖVELÉS UTÁN A MEGSZERZETT IZOMTÖMEG SZEPARÁLTABB MEGJELENÉSÉHEZ.

NE FELEDD A SPORTTÁPLÁLKOZÁS NÉLKÜLÖZHETETLEN A TESTÉPÍTÉSHEZ

VITAMINOK, ÁSVÁNYI ANYAGOK, FEHÉRJÉK, SZÉNHIDRÁTOK, ROSTOK ÉS VÍZ! BŐVEBB INFORMÁCIÓÉRT KATTINTS.

LEGENDÁS BODYBUILDEREK MONDTÁK

0
  0
  A kosarad
  A kosarad még üresVissza a webshopba

  Ez a weboldal sütiket használ, a lehető legjobb felhasználói élmény érdekében.