FUNKCIONÁLIS EDZÉS - NYÚJTÁS

EGÉSZSÉGES MOZDULATOK

VÁLTOZATOS EDZÉSMÓDSZER VÁLTOZATOS ESZKÖZÖKKEL.

MIT NEVEZÜNK FUNKCIONÁLIS EDZÉSNEK?

EZ EGY OLYAN EDZÉSMÓDSZER AHOL OLYAN MOZDULATOKAT VÉGZÜNK MINT A MINDENNAPI ÉLETBEN. EGYSZERŰ IS MEG NEM IS.

KÜLÖNBÖZŐ ESZKÖZÖK ÁLLNAK RENDELKEZÉSÜNKRE AHHOZ, HOGY A LEHETŐ LEGVÁLTOZATOSABBAN TUDJUK ÁTMOZGATNI ÉS EDZENI A TESTÜNK MINDEN PORCIKÁJÁT.

ITT TULAJDONKÉPPEN OLYAN ÖSSZETETT GYAKORLATOKRÓL VAN SZÓ, MINT PÉLDÁUL EGY DOBOGÓRA VALÓ FELLÉPÉS-FELUGRÁS VAGY ÉPPEN TRX KÖTELES GYAKORLATOK ILLETVE KETTLEBELL VAGY SÚLYEMELÉS.

ENNEK AZ EDZÉSMÓDSZERNEK NEM A TESTÉPÍTÉS A LÉNYEGE MINT INKÁBB A TERMÉSZETES MOZDULATOK GYAKORLÁSA, ERŐSÍTÉSE.

ÉRDEMES KÜLÖNBÖZŐ FUNKCIONÁLIS GYAKORLATOKAT MÁS EDZÉSMÓDSZEREKKEL IS KEVERNI HISZEN EZEK A GYAKORLATOK TERMÉSZETES MOZDULATOKBÓL ÁLLNAK ÉS SEGÍTIK A MINDENNAPI EGÉSZSÉGES MOZGÁSUNKAT.

MILYEN ESZKÖZÖKET LEHET HASZNÁLNI?

GYAKORLATILAG BÁRMIT AMIT EMELNI LEHET VAGY KAPASZKODNI LEHET BELE DE SZERENCSÉRE A FITNESZIPAR FEJLETTSÉGÉNEK KÖSZÖNHETŐEN SZÁMTALAN PROFI ESZKÖZ ÁLL RENDELKEZÉSÜNKRE.

JUMP BOX
KETTLEBELL
FITBALL
TRX
Előző
Következő

KINEK AJÁNLOTT EZ AZ EDZÉSMÓDSZER?

 • MINDENKINEK AKI AKI ÚJRA EGÉSZSÉGESEN AKAR MOZOGNI

  AKÁR TELJESEN KEZDŐKNEK IS A FOKOZATOSSÁG ELVÉT BETARTVA

 • SPORTOLÓKNAK SPECIFIKUS MOZDULATOK FEJLESZTÉSÉRE

  ROBBANÉKONYSÁG, DINAMIKA, ÁLLÓKÉPESSÉG, KOORDINÁCIÓ

 • KIEGÉSZÍTŐ EDZÉSMÓDSZER BÁRMELYIK SPORTHOZ

  TESTÉPÍTÉSHEZ IS!

NYÚJTÁS - STRETCHING

MIÉRT NYÚJTSUNK?

EDZÉS KÖZBEN DE MÉG ANÉLKÜL IS AZ IZMAINK RÖVIDÜLNEK. ELVESZÍTIK A RUGALMASSÁGUKAT ÉS GYAKORLATILAG MINDEN, AKÁR HÉTKÖZNAPI MOZDULAT IS SÉRÜLÉSVESZÉLYESSÉ VÁLIK PÉLDÁUL EGY CIPŐKÖTÉSNÉL MEGHÚZÓDHAT A SZÉLES HÁTIZOM VAGY JÁTÉK KÖZBEN A STRANDON IS MEGHÚZHATJUK VALAMELYIK IZMOT.

AMENNYIBEN EDZÉST VÉGZÜNK A GYAKORLATOK VÉGEZTÉVEL IDŐT KELL SZÁNNUNK AZ IZMOK NYÚJTÁSÁRA. ILYENKOR AZ EDZÉS KÖZBEN MEGRÖVIDÜLT IZMAINK VISSZANYERIK EREDETI HOSSZÚSÁGUKAT AMITŐL RUGALMASABBAK ÉS HAJLÉKONYABBAK LESZÜNK EZZEL LECSÖKKENTVE A SÉRÜLÉS VESZÉLYÉT AMI DRASZTIKUSABB ESETBEN IZOMSZAKADÁSSAL IS JÁRHAT. 

SAJNOS AZ A TAPASZTALAT, HOGY A LEGTÖBBEN EDZÉS VÉGEZTÉVEL NEM VAGY CSAK MINIMÁLIS NYÚJTÁST VÉGEZNEK. KONDITERMI ÉS KÜLÖNBÖZŐ ERŐEDZÉSEK MELLETT AJÁNLOTT BEIKTATNI KÜLÖN NYÚJTÓ EDZÉSEKET ILLETVE jÓGÁT.

0
  0
  A kosarad
  A kosarad még üresVissza a webshopba

  Ez a weboldal sütiket használ, a lehető legjobb felhasználói élmény érdekében.