BIOGRÁFIA

VERSENYEREDMÉNYEK

Ózi Attila 1975-ben született Budapesten. Sok sporttal próbálkozott de 1993-ban 18 éves korában  elkezdte a súlyzós edzést amire szülei azt hitték “ismét egy újabb fellángolás”.

Vézna srác volt, vállai szinte nem voltak jó néhányszor  bántották iskolatársai  tekintve, hogy nem volt erős fizikumú fiú. Valahol nekik is köszönhette, hogy erre a pályára lépett. Két éven át edzett otthoni körülmények között.

Kezdetben mindennel amit emelgetni lehetett, később vett két darab tíz kilogrammos egykezes súlyzót. Amikor már kevés volt és elég ideje “rágta” édesapja fülét, kapott egy általa készített kondigépet amit később kipótolt különböző kezdetleges edző eszközzel például volt köztük egy ismerősnél talált kidobásra ítélt korlát is.

Miután már bebizonyosodott számára, hogy ezzel szeretne foglalkozni  két évnyi otthon edzés után 1995 elején elment élete első edzőtermébe ami egy kertes házban kialakított pince helyiségben volt. Nagy hatással volt rá hiszen azelőtt nem edzett ilyen sokféle eszközzel ez tovább inspirálta.

Szinte falta a különböző testépítéssel foglalkozó magazinokat, kiadványokat amelyek zömével külföldről kerültek Magyarországra. Egyre jobban kezdte érdekelni a testépítés és ez a világ ami már kisgyermek kora óta elvarázsolta kezdve az első Hulk vagy Conan képregénnyel amit a kezébe vett.

Néhányan akik akkor jobban értettek a testépítéshez azt mondták, hogy van benne potenciál, jó a genetikája és a megjelenése ha keményen dolgozik felszed még izomtömeget lehetne versenyző is. Már tudta, hogy testépítő versenyző lesz és azt is tudta, hogy amennyiben ezt az utat választja akkor egy kemény és lemondásokkal teli világba kerül majd.

Ezután dolgozott edzőteremben recepciósként csak azért, hogy helyben legyen az edzései miatt, eközben elvégezte az I.F.A.A. Nemzetközi  Aerobik Edző iskolát így a recepciós állása mellett csoportos órákat is tarthatott.

Bár sikeres volt az órákra járó vendégek körében úgy érezte, hogy ez kevés mert nem foglalkozhatott mindenkivel egyenként ezért továbblépett és  2001 évben elvégezte az I.W.I. Nemzetközi személyi edző iskolát is így már személyi edzéseket is tartott. 2020 évben Weider Professional Fitness Trainer bizonyítványt is szerzett.

 

 

Természetesen az edzés nem szünetelt ez idő alatt olyannyira nem, hogy elindult élete első testépítő versenyén újonc kategóriában ahol csak a 7. helyen végzett az akkor még csak 80 kilogrammos testtömegével. Nem szegte a kedvét a “vereség” sőt még motiváltabb lett. Az ezt követő versenyén megszerezte első bajnoki címét. Fitnesz Forma Abszolút Bajnok lett ami világossá tette számára, hogy folytatni szeretné. Azóta számtalan versenyen indult és begyűjtött hat bajnoki címet.

0
    0
    A kosarad
    A kosarad még üresVissza a webshopba

    Ez a weboldal sütiket használ, a lehető legjobb felhasználói élmény érdekében.