FIZETÉSI MÓDOK

A Webshopban kétféle fizetési mód áll rendelkezésre.

 
FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL 
 
Megrendelésed ellenértékét ingyenesen és gyorsan kiegyenlítheted bankkártyával, erre pénzügyi partnerünk, a Barion Payment Zrt. közreműködésével van lehetőséged, a fizetés regisztrációt nem igényel.
 
Megrendelésed véglegesítését követően a rendszer automatikusan átirányít a Barion védett weboldalára, ahol bankkártyád adatainak megadásával tudod a rendelést kifizetni.
 
Sikeres fizetés esetén a Barion oldala automatikusan visszairányít az OA Webshop & Személyi Edzés weboldalára. Ez a fizetési mód teljesen biztonságos, a bankkártya adataidhoz Az OA  Webshop & Személyi Edzés oldal nem fér hozzá, csupán arról értesülünk, hogy bankkártyás fizetésed a Barionnál sikeres volt.
 
Ez a fizetési mód a vásárló számára teljesen díjmentes.
 
A Barion Payment Zrt. tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzi, a 2011-es Elektronikus Pénzről szóló EU direktíva és a 2013. évi CCXXXV. törvény alapján. MNB Engedély száma: H-EN-I-1064/2013 MNB E-pénz kibocsátó intézmény azonosító: 25353192 Adatkezelés nyilvántartási száma NAIH-73794/2014
 
A Barion ügyfélszolgálata a következő telefonszámon érhető el:
 
+36 1 464 70 99
 
Weboldaluk elérhetősége:
 
https://www.barion.com/hu/

FIZETÉS UTÁNVÉTTEL

AZ UTÁNVÉTES FIZETÉS RÉSZLETEI:

 • Az árut kiszállításkor, a futárnál kell kifizetni.

 • Kérjük ügyelj arra, hogy a kiszállítás időpontjában rendelkezésre álljon a megfelelő mennyiségű összeg, melyet a futárnak kell átadni.

 • A kiszállított árut fizetheted bankkártyával is, mivel a futárnál lesz kártyaolvasó terminál.

0
  0
  A kosarad
  A kosarad még üresVissza a webshopba

  Ez a weboldal sütiket használ, a lehető legjobb felhasználói élmény érdekében.