ALAKFORMÁLÁS

EGÉSZSÉGES FESZES TEST

ÉREZD JÓL MAGAD A BŐRÖDBEN!

MAGABIZTOSSÁG, ÖNBIZALOM ÉS JÓ KÖZÉRZET.

JELEN ESETBEN ALAKFORMÁLÁSNAK NEVEZZÜK AZT AZ EDZÉS TÍPUST AHOL FŐKÉNT A HÖLGYEK SZERETNÉK FORMÁLNI ÉS FESZESEBBÉ TENNI IDOMAIKAT. TERMÉSZETESEN UGYAN ÚGY EDZENI KELL A SIKERÉRT ÉS A VÁLTOZÁSÉRT AKÁR CSAK A TESTÉPÍTÉSNÉL.

ITT IS FONTOS A “FEJLŐDÉS SZENTHÁROMSÁGA” AZ EDZÉS, TÁPLÁLKOZÁS, REGENERÁLÓDÁS KOMBINÁCIÓ, AMI NAGYBAN MEGKÜLÖNBÖZTETI AZ ALAKFORMÁLÁST A TESTÉPÍTÉSTŐL. MIVEL MÁS A CÉL EZÉRT AZ EDZÉSEKEN HASZNÁLT ESZKÖZÖK ÉS MÓDSZEREK IS ELTÉRŐEK LEHETNEK.

A HÖLGYEK KÖRÉBEN NÉPSZERŰ TERÜLETEK JOBBAN ELŐTÉRBE VANNAK HELYEZVE AZ ALAKFORMÁLÓ EDZÉSEKEN MINT A COMB, FENÉK, HAS TÁJÉK VALAMINT A NARANCSBŐR (CELLULITISZ)  MÉRSÉKLÉSE VAGY ELTÜNTETÉSE.

AKINÉL ÖRÖKLETES A NARANCSBŐR OTT MÉRSÉKELNI LEHET EZT A JELENSÉGET AKINÉL PEDIG AZ ÉLETMÓD AZ OKA OTT TELJESEN MEGSZÜNTETHETŐ. 

35 %
TESTZSÍRSZÁZALÉK
20 %
ÖNBIZALOM
20 %
JÓ KÖZÉRZET

Az alább termékek a segítségedre lehetnek

Lady Meal étkezéshelyettesítő 3 ízben - 1 kg

Lady Meal étkezéshelyettesítő 3 ízben – 1 kg A Lady Meal étkezéshelyettesítő A Beverly Nutrition új exkluzív olyan étkezéspótló terméke, amely minden táplálkozási igényünket kielégíti, és segít nekünk a tökéletes sziluett elérésében.

Cellu Form 12 narancsbőr ellen

A Cellu Form 12 narancsbőr ellen gyógynövénykivonatok, hatóanyagok és ásványi anyagok egyedülálló keverékét tartalmazza a cellulit eltüntetésére.

Collagen Joints & Beauty Marine kollagén Peptan®

A Collagen Joints & Beauty kollagén étrendkiegészítő egy Peptan® tengeri kollagén, C-vitamin, hialuronsav, cink és biotin alapú étrend-kiegészítő, amelyet a bőr, az ízületek és a csontok egészségének javítására fejlesztettek ki.

0
    0
    A kosarad
    A kosarad még üresVissza a webshopba

    Ez a weboldal sütiket használ, a lehető legjobb felhasználói élmény érdekében.