NE KÖLTS "LUSTA" ÉTELEKRE HA IZMOKAT AKARSZ!

JÓL GONDOLD MEG MIT ESZEL!

A SZERVEZETED ABBÓL TÁPLÁLJA MINDEN SEJTED AMIT BEVISZEL MINDEN NAP AZÉRT EZ ELGONDOLKODTATÓ NEM?

A táplálkozásról szeretnék írni nektek mert itt a tavasz és sokan harcoltok a jó forma eléréséért. Ki így-ki úgy. Szeretnék megosztani pár gondolatot:

Amikor haza jövök a munkából elfáradok mint bárki más. Megtehetném, hogy gyorsan lezuhanyzom és befekszem a TV elé vagy olvasok.

Mostanra már sokan tudják, hogy a jó külső illetve a sovány izomzat birtoklása persze a rendszeres edzésen felül a legnagyobb százalékban azon múlik, hogy mit eszünk és ezeket az ételeket mikor esszük.

Ehhez egy jó terv kell amit én rendszeresen el is készítek mindenkinek aki kéri, de az esetek többségében nem válik be. Tudjátok miért? A lustaság. Van aki fáradtságnak hívja. Lehet, hogy tényleg az is.

Viszont ha már edzel, megveszed a bérleted, fizeted az edződ, esetleg további tízezreket hagysz ott a Body Shopban annak reményében, hogy ez már elég a célod eléréséhez akkor csináld rendesen, ne szúrj ki magaddal.

Tapasztalatom szerint ott szokott elbukni a dolog amikor fáradtan hazaérve el kell készítened a másnapi kajád… Azt mondod magadban: ahhhh inkább majd rendelek valamit… valami “rizs-csirkét”… Több gond is van ezzel:

A körülbelül 1600-2500 Ft- ért amiért ételt rendelsz 1 kg csirkemellet vehetnél, de te ezzel szemben 10-15 dkg húst kapsz valami olajos rizzsel. Egy ilyen étkezés nem elég, ha izmot akarsz építeni.

Nem elég, hogy rossz minőséget eszel még a gatyád is rámegy.
Vannak jó rendelős cégek ahol egész tűrhető minőséget kapsz havi 150.000.-/fő áron. Ahogy gondolod…

Viszont, ha nem veszed a fáradtságot, hogy te készítsd el az ételed persze az ideális esetben saját magad által válogatott alapanyagokból akkor ne várj a nagy sikerre mert nem jön el.

A céljaidért dolgoznod kell 2 órát az edzőteremben és 2 órát a konyhában. Ja! Még valami! A szombat-vasárnap betömött rántott hús-palacsinta kombót nem tudod hétfőn “ledolgozni” a futógépen vagy bármelyik gépen.

Több ezer kalóriát viszel be csak egy vasárnap és 1 óra taposógépezéssel körülbelül 600 kalóriát égetsz el. Egyéb okai is vannak, hogy nem tudod semmissé tenni a zabálást.

Amikor ennyit eszel az inzulin szinted felszökik az égbe mert próbálja “feldolgozni” azt a rengeteg cukrot és szénhidrátot amit ilyenkor beviszel. Amikor úgy döntesz, hogy leállsz és holnaptól diéta van meg minden…

Az inzulin szinted attól még nem áll vissza és folyamatosan építené be a cukrokat a sejtjeidbe csakhogy te már nem viszel be cukrot így jelezni kezd a szervezeted egy jó kis éhséggel aztán később remegéssel, hogy egyél és lehetőleg cukrot.

Leegyszerűsítve írtam most le azt, hogy miért nem lehet össze-vissza enni. Egy szónak is száz a vége. Aki lusta nem lesz sikeres! Köszönöm hogy elolvastad! 

 

TÖBB OKBÓL IS JÓ HA MAGADNAK KÉSZÍTED EL AZ ÉTELED!

A körülbelül. 1600 Ft-ért amiért ételt rendelsz 1 kilogramm csirkemellet vehetnél, de te ezzel szemben 10-15 dkg ki tudja honnan származó húst kapsz valami olajos rizzsel. Egy ilyen étkezés nem elég, ha izmot akarsz építeni. Nem elég, hogy rossz minőséget eszel még a gatyád is rámegy.

0
    0
    A kosarad
    A kosarad még üresVissza a webshopba

    Ez a weboldal sütiket használ, a lehető legjobb felhasználói élmény érdekében.