A MINDENNAPI MOTIVÁCIÓ NAGYON FONTOS!

 

Hogyan látom, hogyan élem meg a testépítést?

 

Gyermekkorom óta elvarázsol az izmos test. Szuperemberekről szóló képregényekben találkoztam először ezzel a jelenséggel.

Rahan (A velem egyidősek talán még emlékeznek rá) , Hulk , Herkules, Conan , Terminátor… Arról álmodoztam, hogy egyszer én is így nézek majd ki.

29 éve foglalkozom testépítéssel ezalatt kinőtte magát ez a sportág és ma már minden eszközünk megvan ahhoz, hogy olyan testet építsünk amilyet akarunk.

Ezért van manapság olyan sok izmos ember hiszen nem voltam egyedül ezekkel az álmokkal.

Amikor hasonló képet látok a tükörben mint amilyet kisfiúként elképzeltem, akkor valamilyenfajta büszkeséget érzek amit úgy érzem meg kell mutatnom, hogy magamon kívül másokat is motiválhassak.

Sokan így vannak ezzel és talán köztetek is van sok olyan ember aki így gondolkozik és szívesen megmutatja magát. Persze ezen a területen is mint mindenhol különböző szintek vannak. Mindenki megtalálja a saját szintjének megfelelő példaképet.

Ebben a sportban a mindennapi motiváció szinte elengedhetetlen! Annyira szeretni kell ezt a sportot, hogy minden nap ezzel keljünk és ezzel feküdjünk. Persze nekem ez nem okoz gondot mert szerelmes vagyok a testépítésbe, mindig is az leszek és amíg élek foglalkozni akarok vele.

Gym forever!

ÓZI ATTILA

SZEMÉLYI EDZŐ - TESTÉPÍTŐ

"ma már minden eszközünk megvan ahhoz, hogy olyan testet építsünk amilyet akarunk."

0
    0
    A kosarad
    A kosarad még üresVissza a webshopba

    Ez a weboldal sütiket használ, a lehető legjobb felhasználói élmény érdekében.